Tatt av Heimdal: Adresse Contoirs-Bankett

face_banner02

TATT AV HEIMDAL: ADRESSE CONTOIRS-BANKETT

7. ,8., 9., og 10. mars kl 19.00 i de gamle lokalene til Adresseavisen, Industriveien 13

deWangen-produksjoner er for tiden Tatt av Heimdal!

Vi har fått en svært midlertidig tilgang til Heimdals største tomme hus. Norges eldste avis har pakket sammen og flyttet til byen. Tilbake står 22 000 kvm gulvflate; en imponerende ruvende glass-og stålkonstruksjon med klare visuelle og arkitektoniske røtter i 70/80 tallet. Trykkeridelen lever og ånder riktignok fremdeles, men det resterende tomme landskapet av cellerkontorer, gangbroer, trappeløp, vegg-til-vegg tepper og åpne gulv, rommer kun et hult ekko av den en gang så aktive arbeidsplassen.

Furuflatene, veggtillvegg-teppene, åpne landskap, grønnskjæret i steingulvet, de hengende glasskuplene; badet i overlys om dagen, skjelvende av slitne neonrør om natten.

Ribbet for purpose og why, ødslige etasjer uten funksjon, men med en sær form for skjønnhet. deWangen produksjoner inviterer til «Adresse Contoirs Bankett», en enestående anledning til å oppleve bygningen på sitt aller stussligste.

TIDSPUNKTER OG PÅMELDING

  • Tirsdag 7. mars kl. 19.00 (FULLT / UTSOLGT)
  • Onsdag 8. mars kl. 19.00
  • Torsdag 9. mars kl. 19.00 EKSTRAFORSTILLING kl. 20.00
  • Fredag 10. mars kl. 19.00 (FULLT / UTSOLGT)

Forestillingene er helt gratis, men påmelding er helt nødvendig og sendes til heimdalkunstforening@gmail.com eller på tlf/sms: 471 46 243 – første mann til mølla!

img_8253


Tatt av Heimdal er et samarbeid mellom kurator Helga-Marie Nordby og Heimdal Kunstforening. Gjennom ulike sosiale og utforskende prosjekter ønsker kunstforeningen å skape engasjerende møter mellom kunst, sted og mennesker. Ett av målene med prosjektet er utvikle kunstforeningen og stedet gjennom deltagelse og aktiv engasjement i våre egne omgivelser. Tatt av Heimdal har mange lag og vil foregå i flere omganger frem til sommeren 2017.

Tatt av Heimdal er støttet av Torstein Erbos Gavefond, Norske Kunstforeninger, Norsk Kulturråd, Sør-Trøndelag Fylkeskommune og Trondheim Kommune.