TATT AV HEIMDAL: MIDSOMMERFEST!

Tirsdag 21. juni fra kl. 19.00 utenfor Heimdal kunstforening

På årets lyseste natt inviterer Heimdal kunstforening og kunstnergruppen Trollkrem til midsommerfest med bålbrenning, konserter og grilling.

På 1670-tallet ble Lisbeth Nypan, som en av de siste i Norge, dømt og brent som heks på Leistrand. Tatt av Heimdal minnes Lisbeth Nypan med en helt spesiell event i regi av Trollkrem: Den Los Angeles-baserte artisten Actually Huizenga og scenekunstneren Lisa Lie fra Trondheim vil begge opptre i bålet før det fyres opp! Vi starter festen kl. 19.00 utenfor Heimdal Kunstforening, Lundemobakken 1, med grilling og langbord. Showet starter 20.00 og vil ende i at bålet tennes ca. 22.00.

Arrangementet er gratis og åpent for alle – velkommen!

Se facebookevent eller tattavheimdal.wordpress.com for mer informasjon.


Dokumentasjonsutstilling og sommerfest

Vi holder for tiden på å planlegge sommerfest 21. juni sammen med Trollkrem, Lisa Lie og Actually Huizenga, og henger samtidig opp dokumentasjon fra Tatt av Heimdal: Performancefestival 19.-21. mai. Ta gjerne turen innom for å se og ta en kopp kaffe!

Kunstforeningen er åpen torsdag-søndag 12.00-16.00.

Fotograf: Christina Undrum Andersen.


TATT AV HEIMDAL er et samarbeid mellom kurator Helga-Marie Nordby og Heimdal Kunstforening. Med performativitet som metode og strategi undersøker prosjektet Heimdal som sted og identitet. Ett av målene med prosjektet er utvikle kunstforeningen og stedet gjennom deltagelse og aktiv engasjement i våre egne omgivelser. Tatt av Heimdal har mange lag og vil foregå i flere omganger frem til sommeren 2017. Festivalen 19.-21. mai markerte starten på prosjektet.