Oppdatert skoleprogram

Heimdal Kunstskole har utvidet skoleprogrammet med et nytt keramikkurs på dagtid onsdager. Oppdatert skoleprogram finner du her.


Heimdal Kunstskole holder til i lokalene til Heimdal Kunstforening. Vi har et aktivt miljø for amatører med kurs i maling, tegning, grafikk, keramikk og kunsthistorie. I huset er det grafikk- og keramikkverksted i kjelleren og male- og tegnesal i andre etasje. Staben vår består av utøvende kunstnere som i tillegg er dyktige og inspirerende lærere, og hver vår avslutter vi skoleåret med elevutstilling og skolefest. Alle som ønsker å lære mer og bli kjent med andre som har kunstinteresse, kan finne seg en plass her.

Kontakt oss gjerne på mail: kurs.heimdal@gmail.com

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *