Surface Tension -et performativt foredrag av Prerna Bishnoi søn. 25. Nov/ 2. des Kl 13

Kunstneren vil vise sine observasjoner fra bredden av Bellandur sjøen i Bangalore i India. Slik vil vi gå inn i de urbane senarioene preget av forurensing som påvirker samhandling og levesett i nærområdet. I disse synergiene finner vi også et utgangspunkt for å snakke om den kollektive utfordringen klimaforandring er.

Vi vil så se videoverket To The Borewell Taal (16min ) før vi åpner opp for diskusjon.

Velkommen søndag 25. nov eller 2. des kl 13

English version

Surface Tension -a Performance lecture by Prerna Bishnoi

The artist will screen a walk along the changing perimeter of Bellandur lake in Bangalore, India. Getting into the urban scenarios of how the commons act in the face of nearby pollution we are also able to go deeper into the global collective challenges of climate change.

We will then see the videowork To The Borewell Taal (16 min) before Q&A