YOGA med Therese Brendryen / 31.mars kl.13

Velkommen til en myk og velgjørende yogatime i Kafégalleriet på Heimdal Kunstforening søndag 31.mars kl.13 til kl.14.

Våre to aktuelle utstillinger RANDSONE av Tiril Havdal og NÅR TRÆR FORTELLER av Marit By omhandler vekst på ulike måter. Vi ønsker å fokusere også på indre vekst og derfor inviterer vi til yogatime.

Denne timen vil være en rolig og behagelig hatha-yoga time med fokus på pusten. Under timen vil du kunne oppleve hvordan kombinasjonen av pust og bevegelse reduserer stress og angst. Etter timen vil du føle deg mye roligere, i både kropp og sinn.

Du trenger ikke å ha prøvd yoga før for å delta, men still i behagelig tøy. Vi stiller med matter.

Takk til Trondheim Meditasjon & Yoga for lån av matter.

Timen er skånsom og gratis.
Det er plass til 12 deltakere.

Påmelding for å delta sendes til heimdalkunstforening@gmail.com senest lørdag 30.mars.

Therese Brendryen studerer for å bli yogalærer og kostholdsveileder og er utdannet massør. Hun begynte å praktisere yoga for omtrent 5 år siden, etter 10 år med klassisk ballett. Yoga ble for henne en arena hvor hun kunne bruke de samme musklene og hele kroppen slik som balletten, men nå med fokus på det indre, ikke det ytre og hvordan en øvelse skulle utføres perfekt. Yoga handler ikke om perfeksjonisme, handler ikke om sammenligning, men rett og slett det å være til stede i kroppen og å skape helhet og harmoni mellom kropp og sinn.55912373_2015343272095673_4646115386805190656_n